Vælg en side

Derfor er massage en god ide efter en lang dag på skateboard

Har du stået på skateboard hele dagen, så er dine muskler med garanti ømme og trætte, også selv et elektrisk skateboard, selv om det er en motor der driver det.

Selv om du står på et elektrisk skateboard, så bruger du stadig mange muskler, til at holde balancen og dreje skateboardet.

Og der findes ikke nogen bedre måder, at behandle ømme og trætte muskler end massage, og derudover har massage også en række andre fordele.

I denne artikel vil vi komme med tre gode fordele ved, at få massage efter du har stået på skateboard hele dagen.

Massage til ”Cool Down” efter en lang dag på skateboard

Uanset om vi snakker om fodbold, håndbold eller at stå på skateboard, så er massage rigtig god til ”Cool Down” til musklerne.

Massage hjælper med at få mælkesyren ud af musklerne, og reducere stivhed i musklerne.

Det er vigtigt, at massage kommer hurtigt efter din tur på skateboard, ellers bliver effekten lavere.

Et godt massageredskab til, at give massage efter en tur på skateboard er en massage gun, som du selv kan bruge.

Mindre ømhed efter massage

Massage er kendt for, at være god til at løsne op i muskelspændinger og myoser i kroppen, hvilket kan være med til fjerne eller reducere ømhed i dine muskler.

Derudover giver massage også øget blodcirkulation, som forbedrer kroppen muskelrestitution, så din krop hurtigere bliver klar til, at stå på skateboard igen.

Massage har også den egenskab, at den reducerer niveauet af inflammation i dine muskler, hvilket også er med til at reducere ømhed og træthed efter en hård tur på skateboard.

Undgå at blive syg så du kan stå mere på skateboard

Massage har også den fantastiske egenskab, at den reducerer chancen for at blive syg, hvilket betyder du ikke skal holde pause fra det du godt kan lide.

Massage har en positiv effekt på stresshormonet kortisol og reducere dette hormon i kroppen, hvilket giver et bedre immunforsvar, så du ikke bliver lige så nemt syg.