Vælg en sideBlack Friday – 3 Gode råd

Vi er mange der, venter på Black Friday kommer med en masse gode tilbud, så vi kan få handlet det nye tv, computer, elektrisk løbehjul osv.

Black Friday er kendt for at komme med de bedste tilbud på et helt år, og derfor venter mange med at købe deres ting til Black Friday.

På grund af Covid-19 så kan det godt forventes, at Black Friday bliver vildere end aldrig før, og mange har en opsparing eller nogle feriepenge, der er øremærket til, at skulle bruges Black Friday.

Undersøg de produkter du gerne vil købe

Før det bliver Black Friday, så er det en god ide, at undersøge de produkter, som du godt kunne tænke dig at købe.

Der er flere forskellige måder du kan undersøge produkterne på, du kan starte med at finde en butik der lagerfører de produkter, du er interesseret i og besøge dem for at se produkterne i virkeligheden.

En anden måde at undersøge produkterne på er, at søge på internettet efter anmeldelser af netop de produkter du vil købe på Black Friday.

Der findes et hav af anmeldelser på internettet, og hvis du ikke kan finde en dansk anmeldelse, så kan du med fordel skrive produktets navn + ”review”, så vil der med garanti komme en engelsk anmeldelse af produktet.

På den måde er du sikker på du køber det rigtige produkt, og ikke spilder din tid og penge på et produkt, der har fået dårlige anmeldelser og ikke lever op til dine krav.

Undersøg de historiske priser

En anden ting du bør undersøge før Black Friday kommer, er de historiske priser på de produkter du er interesseret i, så du er sikker på du ikke betaler for meget for falske tilbud.

På trods af Black Friday er kendt for, at have nogle super lukrative tilbud, så er det bare ikke alle tilbud, som er helt så fordelagtige, bare fordi det er Black Friday tilbud.


Et godt tip til at tjekke priserne er ved at besøge Pricerunner.dk eller EDBpriser.dk, som viser de historiske priser på de forskellige produkter.

Ved at bruge disse to hjemmesider kan du nemt sortere i, hvilken tilbud der er gode og dårlige.

Lav en liste over produkter

Det er en rigtig god ide, at lave en liste over de produkter du gerne vil købe Black Friday, og skrive ned hvilken butikker der har Black Friday tilbud på dem.

Nogle tilbud bliver hurtigt udsolgt, og det kan derfor også være en god ide at lave en liste over alternative produkter.

F.eks. hvis du vil have et 55 tommer fladskærm fra Philips, og det bliver udsolgt, så kan det jo være, der er et godt Black Friday tilbud på et 55 tommer fladskærm fra Samsung.